Paras Sinä Joulukalenteri, ensimmäiset luukut

Paras Sinä Joulukalenterin tarkoitus antaa sinulle ideoita, oivalluksia, hyvää mieltä ja energiaa matkalla kohti joulua. Ihanaa on, että voit poimia matkaan mitä haluat ja tehdä kalenterista juuri sinun näköisen.

Katja-Pasanen

Paras Sinä Joulukalenteri on sinun näköinen.

Tässä blogissa avaan lyhyesti suuntaviivoja mitä olemme tehneet ja pääset liittymään mukaan kalenteriin tästä: Paras Sinä Joulukalenteri tilaa itsellesi tästä

Ensimmäisen luukun takaa aukesi ”Voi joulun elää joka päivä vaan ja parhaat vuotes tulet tuntemaan…” sävelin mietintää mikä tekee sinut onnelliseksi. Mitkä ovat ne asiat joilla jaksat ja nostaa hymyn huulillesi? Sen jälkeen toisen luukun takaa aukesi idea Paras Sinä joulukalenterista. Olen useamman vuoden tehnyt lapsilleni joulukalenteria, jossa joka päivä kerron heistä asian, jossa heitä ihailen, arvostan, rakastan pienen suklaan kera. Vuosien varrella heillä on jo kulhollinen positiivisia asioita. Paras Sinä Joulukalenterin tilaaja Tiina ideoi tästä oman version facebookkiin ja poimiaa 1-2 läheistä tai ystävää joille julkisesti tekee saman. Mahtavaa Tiina! 😀

Lisäksi toisessa luukussa mietimme kaikkia asioita joissa ”Olet hyvä”. Sunnuntaina oli vuorossa rentoutusharjoitus ja maanantaina lähdimme miettimään tavoitteen asettelua ja tavoitteita. Tiistaina, Itsenäisyyspäivän aattona, mietimme vahvuuksia ja muiden vahvuuksien bongailua. Itsenäisyyspäivänä mietimme Arvoja ja torstaina vuosirenkaita eli muistoja ja kokemuksiamme.

 

Liity mukaan ja tee joulukuun matkasta sinun näköinen,

Mahtavaa joulun odotusta, Katja

 

 

“Lupaa minulle, että tulet muistamaan, että olet paljon rohkeampi kuin uskot, vahvempi miltä näytät ja fiksumpi kuin luulet.” Nalle Puh (Milne)

Facebooktwitterlinkedin

Vastaa