Joukkuevalmennus

“Mielenkiintoista! Tulee ajateltua eri tavalla omaa suorittamista. Kiitos taas!”

Joukkuevalmennus

Miten saat parasta esille yksilöstä ja joukkueesta kun paineet kasvavat?

Joukkue on täynnä yksilöitä joilla on oma historiansa, kokemuksensa ja tapansa käsitellä asioita. Erilaiset asiat motivoivat kutakin yksilö. Se miten saat parasta esille yksilöstä ja joukkueesta, tilanteissa joissa paineet kasvavat, kun valmentajallakin on omat paineensa. Silloin esille nousee yksilöiden vahvuus ja siten koko joukkueen kasvu.

Olen toiminut useiden joukkueiden mukana niin junioreista aikuisiin ammattilaisiin, eri lajeissa.

“Katja on auttanut paljon joukkueen ilmapiirin ja tunnetilan aistimisessa pelitapahtumien aikana ja muutamia asioita olisikin jäänyt kauden aikana huomaamatta ilman Katjaa. Itse on koko ajan niin lähellä ja sisällä toiminnassa, että asioihin sokaistuu helposti.” Ammattivalmentaja

parassina-mentaalivalmennus-katjapasanen

Joukkueena

Tarjoan erilaisia mahdollisuuksia kehittää joukkuettasi:

Luennot/ luentosarjat: Luennot voivat olla kerran tapahtuvia tai sovitun määrän. Usein kattaa koko kauden tapahtuen sovituin väliajoin esimerkiksi kerran kuukaudessa. Lyhyissä luennoissa sisältö koostetaan valituista aiheista esimerkiksi: Tavoitteet (määritetään yksilölliset tavoitteet ja keinot niihin pääsemiseksi), Itseluottamus, Oma Arki, Mielikuvarjoittelu ja rentoutus jne. Luentosarjoissa joukkueelle tehdään moduulit ja urheilijat saavat työkirjat tukemaan matkaa.

Joukkueen ja yksilöiden sparraus, kuten aiemmin mainittiinkin, kauden ajan Joukkue/laji näkökulmalla. Tämä yleensä koko kauden kestävä, sovituin aikavälein.

Valmentaja PRO tarjoaa valmentajalle henkilökohtaista mentorointia. Tässä paketissa mentaalivalmentaja on joukkueen mukana arjessa. Hän on valmentajan mentoroinnin lisäksi pelaajien henkilökohtaisessa käytössä, kapteeniston apuna sekä toimiminen joukkueen henkisenä valmentajana.

Joukkuevalmennus

Olen toiminut esimerkiksi seuraavien joukkueiden kanssa (yksilövalmennukset eivät julkisia):

Jääkiekko:

Miehet:Kärpät B (SM kulta),HPK U20, Mestis Peliitat, TPS Liiga, Mestis Jokipojat, MJ U16/HuippuPohjola, GrIFK, HPK C

HPK Juniorit valmentajamentori Henkinen Valmennus ja joukkuevalmennus

Naiset: Ilves Likkakiekko, Kansainväliset leirit esimerkiksi CHS (College High Performance Icehockey Camp ) Sweden

Salibandy:

Miehet: SSV A, Indians Liiga, EräViikingit C

Naiset: O2, Eräviikingit

Uinti:

Aquilan , Helsingin Uimarit

Koripallo:

Miesten koripalloliiga Seagulls

Cheerleaders:

Spirit Shaking

Pesäpallo:

Superpesis Fera, Porin Pesäkarhut

Voimistelu:

EliseVantaa

Lisäksi useammassa seurassa ja eri lajeissa (Telivoimistelu, Lentopallo, Ringette, Jalkapallo jne) ollut mukana projekteina, isojen tapahtumien alla, tai muuten en laita tähän, ettei yksilöidy.

 

karpat- juniorit-somenmestari-katjapasanen

Joukkuevalmennus Suomen Mestari 2105

Olen kehittänyt ammattivalmentajien tueksi Pro CoachK palvelun joka on lanseerattu maailmalle, Miesten Jääkiekon MM-kisoissa Saksassa 2017. Linkki:     Nelonen Pro juttu

basketball-seagulls-liiga

Koripalloliiga

 

“Kiitos neuvoista ja juttuseurasta kauden mittaan! Tunsin että sain paremmin pään pysymään pelin sisällä kauden edetessä pidemmälle. Virheistä toipuminenkin onnistui paremmin!”     (Julkaistu luvalla, Nuori urheilija, 15-18v)