Yhteystiedot

Katja PasanenIMG_2156
+358 50 411 9875
katja@katjapasanen.fi


Yhteydenottolomake ja lisää referenssejä alla:

Yhteydenottolomake

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  () Tietosuojaseloste

  Vuosien varrella olen toiminut yhteistyössä yksittäisten urheilijoiden kanssa yksilö-ja joukkuelajeissa. Urheilijoita on taitoluistelusta jääkiekon ulkomaalaiseen vahvistukseen,  kultakypärään tai maajoukkuepelaajaan.

  Tässä heidän sekä valmentajien kommenteja, vaikka urheilijat olisivatkin antaneet luvan laittaa nimellä niin yksittäiset työskentelyt pidän nimettöminä. Haluan myös muistuttaa,että kaikki vahvuus on heissä jo ollut, saavutukset ovat heidän ansiotaan. Minä olen vain auttanut saamaan ne esiin ja poistamaan lukkoja, ollut yksi apuväline ja mahdollistaja matkassa kuten lajivalmentaja, huoltaja, vanhempi ym toimijat. Yhdessä.

  Minusta sanottua:

  Urheilijoilta:

  ”Auttoi miettimään omia vahvuuksia”

  ”Sai vinkkejä pelaamiseen ja elämään yleensä”

  ”Sai aivot miettimään vahvuuksia ja miten päästä tavoitteeseen”

  “Katjasta huokuu läsnäolo. Luottamus syntyi heti ensikättelyssä. Tuli tunne, että juuri minun asiani on Katjalle tärkeä. Ammattilainen, joka osasi tarttua juuri minun kipupisteisiini. Uskalsi viedä minut pois turvallisessa ohjauksessa omalta mukavuusalueeltani. Tästä olen erityisen kiitollinen. Ei pelännyt sanoa ääneen tai hyssytellyt. Kohtasi rohkeasti.” (urheilija, mies)

  “Apua pyysin itseluottamukseen ja pelin aikana tunteiden hallitsemiseen. Oon saanut sellaisia työkaluja näihin juttuihin mitä ei muualta saa. Apua saa myös hyvin kun vaikeita hetkiä tai vastoinkäymisiä. Saanut myös tilanteisiin puolueettoman näkökulman tarpeen vaatiessa. Yhteistyö on sujunut hyvin ja asioissa menty eteenpäin.” (urheilija , mies)

  Valmentajilta:

  ”Hyvä kokonaisuus, tehokas”

  ”Hyvin käytetty erilaisia tapoja ja vinkkejä”

  ”Tuli ajattelimista ja uusia ideoita. Valmentajakin tarvitsee valmentamista”

  “I loved your energy and enthusiasm/passion…it is SO important in the female game…I thought you hd a good grasp/understanding for the game as well…would enjoy having you on my staff anytime!  :)” 

  Tim Bothwell, (reilu 500 Nhl peliä ja kaksi kultamitalia  Kanada naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana yms.)

  Julkaistu henkilön luvalla, Aikuinen, mies

  “Mutta siitä olen varma ettei enää tarvi pelätä ja voin ja haluan urheilla\nauttia vapautuneesti menneisyyden kahleista vapaana siintä olen KIITOLLINEN.. ja niinku se Wahlrömmin Eva oli sanonut, että sen edesmennyt isä oli lähettänyt Virtasen Jukan sen elämään..niin se tais minun isä tai luoja lähettää sinut minun Elämään..Kiitos :)”

   Julkaistu luvalla, Nuori urheilija, 15-18v, Suomen Mestaruus

  “Kiitos neuvoista ja juttuseurasta kauden mittaan! Tunsin että sain paremmin pään pysymään pelin sisällä kauden edetessä pidemmälle. Virheistä toipuminenkin onnistui paremmin!”    

  Eddy Guay, Video Coach/Analyst, The Langley Knights

  “ Katja has an outgoing personality and very passionate about her work as a coach. Her passion is not only matched by her experience but also her knowledge about the game and role as a coach .” 

  Isabelle Chartrand, Colleague IIHF Camp 

  “Here’s what I truly think of you… In her work, Katja is really passionate and professional. For Katja, every obstacles or problems have a solutions!!!!” 

  Katariina Hollström, Valmennuspäällikkö, Olarin Voimistelijat

  “Katja on mahtava, määrätietoinen nainen. Vaikka monta rautaa on tulessa koko ajan, Katjalla on aina aikaa auttaa muita. Mitä ikinä Katja tekeekin, hän tekee sen suurella sydämellä ja suurella kunnianhimolla. Ihailtavan upea persoona! ”

  Anna Kärkkäinen, ammattivalmentaja

  “Omistautuva, sitoutuva, ystävällinen, helposti lähestyttävä”

  Pia Maria, Golf valmentaja

  ”Katja on nainen, jolle ei ole haastetta, joka on liian suuri. Ottaa siis vastaan haasteen kuin haasteen ja tekee sen kunnialla.”

  Vesa Lönngren, valmentaja, EKS

  “Muutaman vuoden yhteistyöllä voisin sanoa että Katja on erittäin määrätietoinen, loistava esiintyjä, todella ahkera, älyttömän innokas ja kaikkialle ehtivä mukava ihminen……näin lyhyesti sanottuna.”

  Sofia Pohjanen, Tyttökiekkokouluttaja/Lappi, Suomen Jääkiekkoliitto

  “Katja on valmentajana leirien ilopilleri ja hengenluoja. Pukukopin seinä täyttyy motivaatio lappusista ja joukkue huudatetaan jokaiseen peliin niin että ääni lähtee. Olen aina ihaillut Katjan energiaa. “Duracellpupu” taitaa olla oikea sanavalinta, sillä Katja vetää aamusta iltaan opiskellen, tehden töitä, valmentaen, liikkuen ja tietenkin kasvattaen lapsiaan, joiden harrastukset vievät hänet välillä myös jäähallin katsomon puolelle. Ja aina kun Katja johonkin asiaan ryhtyy, sen hän myös tekee sata lasissa! ”

  Päivi Wood, Toiminnanjohtaja, Suomen Röntgenhoitajaliitto ry

  “Ainoa tuntemani henkilö, jolla vuorokaudessa tuntuu olevan tunteja reilusti yli normaalin 24 tunnin. Olen saanut seurata Katjan sitoutumista ja heittäytymistä joukkueen hyväksi SM-tasolla. Hän pystyy säilyttämään valmentajan auktoriteetin ja olemaan samalla kaveri jolle voi avautua ja uskoutua, niin hyvässä kuin pahassakin. Katjan kannustava asenne kantaa – pitkälle ja on joukkuepelissä se kuudes kenttäpelaaja, vaikkakin laidan toisella puolella. Ideanikkari ja innostaja, valmis laittamaan itsensä likoon (lähes) joka tilanteessa niin työssä kuin vapaallakin.”

  Jouni Tuominen, vastuuvalmentaja, HJK City -03 Sinivalkoinen

  “Katja on tehokkain ihminen jonka olen tavannut. Tunteja tuntuu olevan vuorokaudessa enemmän kuin muilla. Kokoajan jokin projekti meneillään ja kurssi siinä samalla. Haluaisin saada saman halun ja motivaation hoitaa hommat kunnolla sekä tehokkaasti.Muutenkin ystävällinen ja aina hyvän tuulinen. En tiedä mistä tämä energia on peräisin.”

  Palauteita tapahtumista

  Palautteita tapahtumista

  Kysy mahdollisia oman lajisi suosituksia, jos lajiasi ei ole tässä ja haluaisit kuulla.