Yksilövalmennus, Paras Sinä

“Mitä korkeammalla tasolla urheillaan ja lajiosaamisessa erot pienenevät niin urheilijan henkisten vahvuuksien hyödyntäminen korostuu.”

Yksilövalmennus

 

Paras Sinä yksilövalmennus on arkeen, juuri sinulle. Sinun ei tarvitse olla urheilija vaan saat käytännön läheisiä työkaluja arkeen riippumatta ympäristöstä.

Urheilijana taas, riippumatta oletko joukkueessa vai yksilölajissa, on tavoitteena saada sinut toimimaan sillä tavoin kuin tiedät pystyväsi.  Mitä korkeammalla tasolla urheillaan ja lajiosaamisessa erot pienenevät niin urheilijan henkisten vahvuuksien hyödyntäminen korostuu. Valmennuksissa opit hyödyntämään Paras Sinä työkaluja käytännössä.

ammattiurheilu

Ammattiurheilija, jääkiekko, mies

koripallo

Vilma Kesänen
Koripallo
Lue koko palaute

Paras Sinä valmennuksessa Parasta Esille Sinusta, tilanteessa kuin tilanteessa.

Tavoitteenasi voi olla  saada työkaluja arkeen esimerkiksi : Itseluottamus, Tavoitteen saavuttaminen, Motivaatio, Sisäinen Puhe, Vastoinkäymisten sietäminen, Mielikuvaharjoittelu, Arki, Ajanhallinta, Nollaus tms.

Paras Sinä valmennuksessa kartoitamme ensin lähtötilanteen. Paras Sinä valmennus on aina helposti siirrettävissä arkeesi, riippumatta oletko jo huipulla vai matkalla huipulle. Riippumatta haluatko vahvuutesi esille urheilussa, arjessa vai työelämässä. Käytännönläheisiä, helposti sisäistettäviä harjoitteita, ja  työkaluja sinulle.  Etenemme yhdessä sovittua polkua kohti tavoitettasi.

Lisäksi saat käyttöösi tapaamistemme myös harjoitteita, materiaaleja kuin äänitteitäkin.

“Katjasta huokuu läsnäolo. Luottamus syntyi heti ensikättelyssä. Tuli tunne, että juuri minun asiani on Katjalle tärkeä. Ammattilainen, joka osasi tarttua juuri minun kipupisteisiini. Uskalsi viedä minut pois turvallisessa ohjauksessa omalta mukavuusalueeltani. Tästä olen erityisen kiitollinen. Ei pelännyt sanoa ääneen tai hyssytellyt. Kohtasi rohkeasti.” (urheilija, mies)

Yksilövalmennus Paras Sinä

Olen toiminut arjessa, auttanut henkilöitä saavuttamaan omaa potentiaalia. Yrityksissä olen valmentanut työntekijää saavuttamaan potentiaalinsa. Toiminut tiimin tai työyhteisön kanssa sekä mentoroinut esimiehiä itsensä ja muiden johtamisessa. Urheilijoita auttamaan heidät heidän “lukkojensa” yli ja saavuttamaan oman tasonsa. Opiskelijoita olen auttanut saavuttamaan varmuutta ja saada osaamisensa esiin yliopiston pääsykokeisiin. Jokainen valmennus on ainutlaatuinen. Tunteella kuitenkin menemme tilanteisiin ja Jännitys-Jännityksen hallinta ym tunnetilat ja niiden hallinta voidaan harjoitella erilaisin työkaluin helpommaksi. Kurkkaa Abeille suunnattu juttu jännityksenhallinnasta Yle Aamutv.

Katja Pasanen

Yle aamutv

Vanhemman palaute

Lajeja tai rooli joissa olen toiminut myös henkilökohtaisen valmennuksessa mm. Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Voimistelu, Taitoluistelu, Uinti, Koripallo, Tennis, Jousiammunta, Erotuomarit, Ringette, Voimailu, Golf.

Kysy rohkeasti lisää!

Lähetä viesti

parassina- urheilija-palaute

Urheilijapalaute, kirjeenä (urheilija, nainen)

“Katja osaa ammattinsa. Hetkeäkään ei kiirehdi vaan tekee työtä sydämellä. Minulle oli jo ensimmäisestä kerrasta todella paljon apua. Nukuin levollisesti. Osaan havainnoida nyt itseäni suhteessa muihin paljon paremmin. Uskon, että nyt olen sillä matkalla itseni kanssa, jonka olisi pitänyt alkaa jo vuosia sitten. Nyt kun mieli voi paremmin sen todellakin tuntee kropassa.” (Nainen, henkilökohtainen valmennus)

“Apua pyysin itseluottamukseen ja pelin aikana tunteiden hallitsemiseen. Oon saanut sellaisia työkaluja näihin juttuihin mitä ei muualta saa. Apua saa myös hyvin kun vaikeita hetkiä tai vastoinkäymisiä. Saanut myös tilanteisiin puolueettoman näkökulman tarpeen vaatiessa. Yhteistyö on sujunut hyvin ja asioissa menty eteenpäin.” (urheilija , mies)

” Olen saanut paljon apua itseluottamukseen, kisajännitykseen ja suoritukseen. Valmennus on auttanut myös koulussa kokeissa ja esityksissä, Kiitos :)” (urheilija, tyttö)