Sinulle, kauppa

Verkkokurssit:
 • Paras Sinä Tavoitepolku-verkkokurssi
 • Paras Sinä Uskalla Onnistua -verkkokurssi
 • Paras Sinä 12 viikkoa, Muutos matka -verkkokurssi
 • Urheilijan Mielen Pelikirja- verkkokurssi
 • Valmentajan Mielen Pelikirja- verkkokurssi
 • Vahva Urheilija Mielen Pelikirja- verkkokurssi
 • Urheilijan startti, Mielen Pelikirja- verkkokurssi

Paras Sinä polku tuo asioita arkeen, tunnetta ja olotilaa. Paras Sinä auttaa löytämään polun varrelta vahvistavia asioita matkallasi.

Paras Sinä polun verkkokurssit aukeavat 1.12.2022, voit ostaa ne itselle tai lahjaksi. Kurssin voi aloittaa joulukuun ensimmäisen päivän jälkeen koska tahansa sinulle sopii.

Mielen Pelikirja– on tuoteperhe jossa on urheiluun suunnattua materiaalia. Siinä keskitytään urheilijan, valmentajan tai joukkueen näkökulmasta itseluottamukseen, tavoitteen asetteluun, nollaamiseen, motivaatioon yms urheilun näkökulmasta. Käydään läpi erilaisia suoritustilanteita jossa tunne saattaa tulla eteen ja miten saamme tunteesta sellaisen joka on suoritusta edistävä.

“Mitä korkeammalla urheillaan sitä pienemmät ovat lajitaidot ja isommassa roolissa mielen hallinta.”

Mielen Pelikirja– verkkovalmennukset aukeavat 15.12.2022 ja ovat auettuun käytössäsi eli ostettuasi kurssin pääset aloittamaan heti ja kurssi eteenee siitä omaan tahtiisi viikko kerrallaan.

Mielen Pelikirja on urheilusta, johtamisesta, kasvusta.

Kun huipulla lajitaidolliset erot pienevät niin henkisten vahvuuksien hyödyntäminen korostuu. Lämmin henkinen ja oivalluttava, uudenlainen tapa hypätä urheilun ja itsensä  johtamisen maailmaan. Mukana myös urheilijan Mielen Pelikirja.   Kirjaan on haastateltu Suomen urheilumaailman huippuja sekä urheilun ja johtamisen yhdistäjiä Erkki Alaja, Pekka Allinen, Matilda Castren, Jere Innala, Petri Karjalainen, Sirpa Korkatti, Konsta Mesikämmen, Roni Mesikämmen, Pasi Mustonen, Juho Nenonen, Lennart Petrell, Mika Poutala, Maiju Ruotsalainen, Vesa Saine, Sunneva Sjögren, Alpo Suhonen, Jukka Tiikkaja, Matti Tiilikainen, Minttu Tuominen, Marko Vaittinen, Vesa Vertio ja Erkka Westerlund.

Lue lisää ja tilaa täältä: Mielen Pelikirja tilaus

Mielen Pelikirja- kirjan lisämateriaali, koodi: Kirja

Henkilökohtainen valmennus:

Asiakkaani asuvat ympäri maata ja maailmaa, valmennuksia on tehty koko ajan tarvittessa myös etänä. Tarvitset vain puhelimen tai tietokoneen.

Lahjakortit:

Lahjakortti on loistava tapa antaa lahja jonka voi käyttää itselle sopivana hetkenä.

Voit antaa yhden valmennuksen lahjaksi tai paketin sopimallamme tapaamismäärällä. Lahjan saajan lahjakorttiin voit halutessasi laittaa häneen liittyvän kuvan. Lahjakortti saapuu sähköpostilla tai postilla eli se on helppo saada lahjaksi ja lahjan saajan käyttää.

 

 

 

 

 

 

Mielen Pelikirja jossa on sisällä Urheilijan Mielen Pelikirja. Voit lukea kirjasta lisää tästä.  Kirja soveltuu myös valmistujaislahjaksi esimerkiksi nuorelle urheilijalle.   

Tilaa tai tiedustele lahjakortista katja@katjapasanen.fi

Paras Sinä muki

Paras Sinä muki

Paras sinä muki

Kerro se mukilla!

Paras Sinä on tunne arjessa, hyvä olla nyt vaikka kulkisikin muutoksen hetkia. Luottamusta itseen ja uskallusta onnistua.

Muki tilattavissa 10€ /kpl

Työkirjat tulossa.
Kirjat:
 • Mielen Pelikirja, Valmentava johtaminen urheilusta businekseen (2021 Value Books)
E-kirjat:  (uudistetut painokset tulossa syksy 2023)
 • Nuoren Urheilijan Työkirja (noin 10-16 v)
 • Urheilijan Työkirja (16 -)
 • Paras Sinä Työkirja

Tulevaisuudessa kaupasta löydät verkkokursseja,työkirjoja ja valmennuksia.
Tervetuloa mukaan!

Jos toivot lisätietoa jostain palvelusta tai tuotteesta jota et tästä löydä, laitathan viestiä niin käydään läpi yhdessä.

() Tietosuojaseloste , toimitus-ja sopimusehdot