Vuosi 2018

tavoitteet

Olemme puhuneet aiemminkin tavoitteista (alkuperäinen kirjoitus julkaistu salibandyn Pääkallossa) ja arvoista. Jokunen kirjoitus taaksepäin puhuimme motivaatiosta.

Tänään mietimme tavoitteita tulevan vuoden kannalta. Kirjoitus on mukaeltu aiemmin joulukalenterissani julkaistusta kirjoituksestani.

Vuosi 2018 on jo ovella ja lähdemme miettimään tulevaa vuotta, mutta sitä ennen summaamme edellisen vuoden yhteen. Kaikessa tavoitteessahan on, sen lisäksi, että mietit tulevaa, niin pysähdyt miettimään ja tiedät “mistä lähdet” eli missä olet nyt.

Poimi ensin vuodesta 2017 muutamia asioita:

Mikä on ollut opettavaa? Mikä haastavaa? Mikä yllättävää? Mikä on ollut inhimillistä? Mikä on ollut surullista?

Vuonna 2017, mitkä asiat ovat vieneet aikaasi ja energiaasi? Mitkä asiat ovat antaneet energiaa?

Mieti sen jälkeen 10 asiaa tai arvoa jotka tukevat arvojasi ja asioita joita haluat tulevana vuonna tehdä.

Sen jälkeen poimi niistä 2-4 tärkeintä.

tavoitteet

 

Nyt pääsemme vuoteen 2018

Kirjoita vuotesi 2018 vapaamuotoisesti oman näköiseksi. “Ajatuksemme voima” on jo tiedossamme, niin pysähdytään hetkeksi miettimään mihin keskität huomiosi vuonna 2018.

Vuonna 2018….

….haluan viettää aikaa…

….minua kiinnostaa….

…haluaisin uskaltaa…

…olen kiitollinen…

…haluaisin tutustua….

….arvostan itsessäni….

….muistan….

…rohkaistun…

….olen…

…opin…

…nautin…

Laita miettimäsi asiat muistiin, voit käyttää muistilapussasi lisänä kuvia tai värejä…. Sinun vuotesi. Tee vuodesta sinun näköisesi.

Kun olet pysähtynyt miettimään asioita, joita haluat tulevaan vuoteesi, niin mieti miten lähdet toteuttamaan niitä. Mitä se vaatii ja tee suunnitelma. Tipauta asiat arkeesi.

 

Mahtavaa Uutta Vuotta!

 

”Ovet on tehty avattaviksi, tiet tallattaviksi, elämä elettäväksi.”    –positiivarit-

ps. I Love Me -messuilla Ihana Rohkeus ständillä kysyin “Mitä tekisit tänään, jos tiedät ettet voi epäonnistua.” Messujen aikana hioimme lausetta  (Kiitos Jaana) eli kysynkin…

“Mitä tekisit tänään, jos tietäsit, että onnistut.”

 

Kirjoittaja on ammattivalmentaja ja erikoistunut mentaalivalmennukseen toimien mentaalivalmentajana joukkueissa sekä valmentaa henkilökohtaisesti eri tasoisia urheilijoita juniorista maajoukkueurheilijoihin. Kirjoittaja toimii myös valmentajien mentorina eri lajeissa jääkiekosta koripalloon.  Kehittänyt valmentajien avuksi palvelun jolla valmentaja voi kehittää omaa toimintaansa sekä auttaa joukkuetta ja pelaajia pelaamaan tasollaa. Pro CoachK- palvelu lanseerattiin maailmalle Miesten jääkiekon MM-kisoissa Saksassa 2017 http://www.procoachk.com/

 

Facebooktwitterlinkedin

Vastaa