Pro CoachK palvelu

Pyydä tarjous teille sopivasta palvelusta

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Parasta Esille Sinusta ja Joukkueestasi

Mitä tapahtuu kun peli on käynnissä ?

​Palvelumme avulla “Ammattivalmentajan työkalu” on ammattivalmennukseen ja seuratoimintaan suunnattu palvelu, jonka avulla selvitetään millaisella tunnetilalla pelaajat ovat tapahtumassa ja miten valmentajatoiminta vaikuttaa joukkueeseen ja yksittäisiin pelaajiin. Työkalun avulla saadaan tärkeää tietoa, jonka avulla valmentaja pystyy seuraamaan oman ja joukkueen kehittymistä sekä auttaa saamaan optimaalisen suorituskyvyn.

Palvelun sivut:Pro CoachK

Kolme asiaa jotka toimivat yhdessä ja erikseen. Dataa mutu- asioiden sijaan.

  • Valmentajalle, joukkueen tunnetilojen tiedostamiseen apuna Pelaaja App jonka oikea data syntyy tutkituista kysymyksistä ja anonyymistä vastausmahdollisuudesta. Lisäksi valmentajalla mahdollisuus seurata omaa toimintaansa ja sen vaikutusta tapahtumiin Coach assistant taggaus- työkalun avulla ja löytää joukkueen voittavan pelin data. All In -palvelussa edellä kerrottujen lisäksi myös oman toiminnan kehittäminen videotallenteiden avulla (kehonkieli, video, ääni) yms toiminnan taggaaminen pelitapahtumiin. Voit osoittaa millainen valmentaja olet ja viedä valmentajuuttasi haluamaasi suuntaan.

Valmennuspäällikölle, työkalu seuran valmentajien toiminnan kehittämiseen. Jatkuvuuden mahdollistaa niin Coach Assistant taggaus kuin All in paketti. Seuran näköiset valmentajat, yhdessä enemmän.

Tutkitun tiedon pohjalta kehitettyä. Pilotit veivät jokaisen mukana olleen joukkueen playoff peleihin koska valmentaja sai tietoja joita haluasi ja joka auttoi hänen toimintaansa.

(Mukana toistakymmentä joukkuetta, aloitus syyskaudella viimeistään marraskuulla, myös runkosarjan viimeiseltä sijalta.)

Pelaaja app antaa arvokasta tietoa valmentajalle, yksi ikkuna joukkueeseen sekä auttaa pelaaja löytämään omantoiminnan vaikutukset omaan suoritukseensa. Nopea ja helppo käyttää. Toimii kaikissa puhelimissa.

“Tämä Pelaaja App pitäisi olla ainakin jokaisen juniorijoukkueen käytössä.”    Jukka Jalonen, Maajoukkuevalmentaja jääkiekko

Ei kalliita laite investointeja

Et tarvitse kallitta laite investointeja vaan Pro CoachK -palvelu toimii kaikissa puhelimissa ja tietokoneissa.Ostettuasi lisenssin tuote toimii Amazonin kautta kaikkialla maailmalla.

“Työkalu antaa hyvän kokonaiskuvan siitä, mitä pelin aikana vaihtoaitiossa tapahtuu. Tämä helpottaa oman ja joukkueen aitiokäyttäytymisen arvioimista, kun näkee konkreettisesti sen, mitä aitioissa on tapahtunut pelin aikana. Muussa tapauksessa arviointi tapahtuu liian usein täysin oman tunteen ja mutu-tuntuman perusteella.”

 –Ammattivalmentaja

Palvelun sivut:Pro CoachK

 

Kenelle:
  • Valmentajat
  • Seurat
  • Valmennuspäälliköt

Miten saat parasta esille yksilöstä ja joukkueesta kun paineet kasvavat?

Kysy lisää!

Palvelun sivut:Pro CoachK